A dell laptop szerviz mentette meg az év végi partit

Ha te az igazán szerencsések közé tartozol, akkor sosem kellett átélned azt az adrenalin vágtát, amihez nekem volt szerencsém az elmúlt hetekben. Bevállaltam ugyanis, hogy idén én fogom szolgáltatni a zenét az iskolai évzáró buliban. Ehhez azonban természetesen a laptopomra is szükségem lett volna, minden mást (a hangfalakat és a kábeleket) az iskola biztosított. Természetesen onnan is kérhettem volna laptopot, de én rengeteg zenét gyűjtöttem már a laptopomra. Azonban két héttel a tanévzáró előtt a dell gépem bemondta az unalmast. Nem tudtam, kihez fordulhatnék, én nem ismerek dell laptop szerviz szolgáltatást a környéken, ezért gyorsan felkerestem az info tanáromat.

Ő pedig azt mondta, hogy informatikát tanítani azért kicsit más tészta, mint egy laptopot megszerelni ezért inkább nem piszkálná, de megadta egy olyan szerviz elérhetőségét, amelyik minden bizonnyal tud majd nekem segíteni, hogy a laptopom még időben elkészüljön. Hangsúlyozom, a buliig csupán két hét volt és én abban sem voltam biztos, hogy a zenéim még megtalálhatóak-e a teljesen összeomlott gépemen!

Másnap a tanítás után el is mentem a boltba, ahol pár percen belül már sorra is kerültem. Sajnos a problémám elég komplikáltnak tűnt, sokat beszélgettem a szakemberrel, aki mindent nagyon részletesen és pontosan elmondott nekem. Látta rajtam, hogy fiatalabb vagyok mint a vevőik általában, de ez egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy teljes értékű ügyfélként kezeljen engem. Sajnos, ezt nagyon sok helyen fordítva szoktam tapasztalni.

Elmondta azt is, hogy több dell géppel volt már személy szerint neki is dolga és valószínűleg ezt problémát is látta már, de ha ő nem, akkor a kollégáival együtt kitalálnak majd valamit. Otthagytam hát a gépem egy teljes átvizsgálásra, amit egyébként teljesen normális áron végeznek el. Ennek köszönhetően ráadásul több problémára is fény derülhet, aminek következtében további kellemetlen meglepetésektől kímélhetem meg magamat.

Másnap délután pedig már hívtak is, hogy megtaláltak a probléma okát, bár elég összetett volt, én magam bele is zavarodtam, de ők azt mondták, hogy meg tudják javítani, amennyiben kérem tőlük. És ha elfogadom az árajánlatukat, akkor a teljes kivizsgálás összegét elengedik. Ezt nagyon méltányosnak találtam és nagy szükségem volt a gépemre, ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy más szervizben nem csapták volna-e rám az ajtót… Ebben a dell laptop szervizben azonban a dolgozók tényleg értenek a munkájukhoz, és ha már az info tanárom is őket javasolta, akkor tudtam, hogy én sem csalódhatok bennük.

Öt nap múlva pedig telefonáltak, hogy már mehetek is a gépemért. Minden előzőleg elmentett információ megvan rajta, sikerült megmenteni mindent. Ráadásul a munkáikra 12 hónap garanciát vállaltak, így ha ez időn belül merülne fel a problémám, akkor vállalják annak díjmentes javítását. Ezt nevezem én ügyfélbarát hozzáállásnak!

A gépem pedig fantasztikusan működött a tegnap esti bulin. Sosem hittem volna, ha a két héttel ezelőtti teljes sötétségből van kiút, de a PcMentor megmutatta nekem, hogy számukra nincs lehetetlen!