Mi kell ahhoz, hogy egy nő szórakozni menjen?

Ma este nagy esemény lesz, mert először megyek el szórakozni a barátnőimmel azóta, hogy megszültem az ikreket. Imádok anya lenni, a gyerekekkel lenni, de bevallom hiányzott már a kis kikapcsolódás, az “én idő” és a barátnőimmel töltött idő, na meg persze a bulik, a szórakozás.

Tehát megszerveztük, és már meg is van a csajos program, lassan pedig indulnom is kell, persze ez még nem egész estés lesz, hiszen a bébiket nem hagyom olyan sokáig az apjukkal. Nagyon szeretek készülődni és már nagyon hiányoztak azok a szépségápolási termékek, amiket itthon nem kellett használni, mondjuk a sminkek vagy a parfümjeim.

Erről jut eszembe. Imádom a parfümöket, gyűjtöttem őket régen. Van egy kedvenc webshopom, a LordShop hu, ahonnan rendelni szoktam őket. De nem csak a parfümök miatt a kedvencem, hanem a babáknak való termékek miatt is. Ugyanis A LordShop hu olyan oldal, ahol lehet kapni mindent, amit egy bababoltban is, sőt még annál sokkal többet.

Az óriási választéktól nem kell tartani, mert kategóriákra, s azokon belül is alcsoportokra vannak bontva a termékek, így könnyű eligazodni a honlapon. Lehet kapni felnőtt és gyermek vitaminokat, napvédő krémeket és szájmaszkokat. Van még a webshopban pelenka, pelenka szettek, csomagok, nedves törlőkendők, törlőkendő szettek. Lehet még találni papír és írószereket, ruhaneműt, etetéshez és fürdetéshez szükséges termékeket, és popsi krémet is. Továbbá van rengeteg háztartási cikk is: tisztítószerek, konyhai eszközök, takarító eszközök, mosószerek, kapszulák, textil öblítők, papíráru, nedves wc papír, tasakok, illatosító szerek, elemek, elemlámpák, mécsesek, szúnyog és kártevő riasztó. Vannak a weboldal készletében női és férfi kozmetikumok is. A hölgyeknek vannak intim mosakodók, napozáshoz szükséges védőkrémek, olajak, vannak smink és kozmetikai termékek, tusfürdők, samponok, balzsamok, habfürdők, testápolók, hajápoló szerek, dezodorok, borotválkozáshoz szükséges szerek, valamint a parfümök, amiket úgy imádok. A férfiaknak pedig szintén vannak tusfürdők, hajápoláshoz szükséges szerek, borotválkozáshoz szükségesek, dezodorok és parfümök is. Férjemnek is rendeltem már innen parfümöt és ő is imádja. Vannak még fogkefék, fogkrémek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A szappanok és kézmosók kategóriában rengeteg kedvelt márka található, így biztosan mindenki megtalálja a kedvencét. Van külön női és férfi borotválkozás nevű kategória is, amin belül vannak cserefejek a készülékekhez, eldobható borotvák, hagyományos borotvák, hagyományos pengék, vannak kifejezetten női borotvák a női vonalakra szabva, és vannak rendszerkészülékek is a webshopon. Vannak még felnőtt egészségügyi termékek is, toalettpapír, fültisztító pálcika, valamint tamponok és betétek is. Végül pedig a sebtapaszok és ragtapaszok különféle méretben és kiszerelésben.

Tehát ahhoz semmiképpen sem fér kétség, hogy bőven van választék a honlapon. Én már nagyon sok terméket rendeltem innen, főleg a babák számára. Ha csak a mostani szórakozásra való készülődésemet vesszük figyelembe akkor is sok terméket találunk. Például a sampon, a balzsam és a tusfürdő, a fogkefe és a fogkrém, a sminkek egy része, természetesen a parfüm, ami nem maradhat ki.

Egy édesanyának, aki sok időt tölt otthon a gyerekekkel és nincs mindig ideje hosszas vásárlásokra, annak tökéletes választás az online rendelés. Nincs annál kényelmesebb, mint amikor reggel, míg a gyerekek alszanak, a kanapéról tudom a kosárba pakolni a termékeket, majd ha félbehagyom és később térek vissza nem történi semmi. Aztán persze a kiszállítás is nagyon megkönnyíti a vásárlást, így maximum a kapuig kell kisétálnom átvenni a dobozokat. Szeretettel ajánlom mindenkinek, nem csak anyukáknak. Na de most indulás bulizni végre!