Nincsen tüntetés toner nélkül

Mindig is érdekelt a rendezvényszervezés, ezért is helyezkedtem el ilyen munkakörben. De már diákként is benne voltam minden szerveződésben, a bulik ötletei részben tőlem származtak és a megvalósításukból is kivettem a részemet. Imádom a pörgést, a feladatokat, hogy van mit csinálni és rengeteg kihívással találkozom, amiket gyorsan és véletlenszerűen kell megoldanom.

Emlékszem, a legelső rendezvény, aminek szervezője voltam egy tüntetés volt az egyik tanárunk szigorú követelményei ellen. Fiatalok voltunk és nagyon nem örültünk neki, amikor a tanév első óráján megtudtuk, hogy minden óra elején felelni fogunk és mindig lesz extra házi feladat is. Úgyhogy összeálltunk néhányan dühös diákok és az egyikünknél megterveztük a tiltakozást. Kitaláltunk frappáns szlogeneket, plakátokat terveztünk és feliratokat gyártottunk a számítógépen. Órákig elvoltunk így, mielőtt oda jutottunk, hogy mindezt ki kellene nyomtatnunk. Eddig nem is volt gond, mert az osztálytársamnál volt nyomtató, az apukája dolgozószobájában. De bárhogy próbálkoztunk, nem sikerült elindítani a nyomtatást, csak villogott és sípolt a nyomtató. Kezdtünk megijedni, hogy valamit elrontottunk és esetleg tönkrement a nyomtató, úgyhogy inkább ott is hagytuk és nekiálltunk kézzel megrajzolni a plakátokat.

Amikor hazaért az osztálytársam apukája, szégyenkezve odaálltunk elé, hogy lehet, hogy tönkretettük a nyomtatót. Nézett egyet, majd elővett a táskájából egy doboz szerű valamit, amit akkor nem ismertem fel, de ma már tudom, hogy az egy toner volt. El is mondta, hogy mivel már kifogyott a nyomtató, ezért munka után beszaladt a boltba és átvette a nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalról rendelt tonert és mindjárt kicseréli a nyomtatóban, hogy tudjunk nyomtatni. Egy szépséghibája volt a dolognak, mégpedig az, hogy addigra már készen voltunk a plakátokkal és többé már nem volt szükségünk nyomtatóra. Ezt az osztálytársam apukája nem bánta annyira, mi viszont annál jobban, mert egyikünknek sem volt példás kézügyessége és nem sikerültek túl szépre a plakátok.

nyomtatoalkatresz.hu/toner