Buli a természetesség jegyében- megismerkedtem a kézműves szappanokkal és imádom őket!

Szuper bulin voltam a múlthéten egy ismerősöm barátjánál. Rengetegen voltunk és főleg olyan emberek, akik a természetesség jegyében élnek, mert az a társaság nagyon arra van beállítódva. Szelektíven gyűjtik a szemetet, mosódióval mosnak, a tisztítószereik is mind természetes anyagból készülnek, de a legérdekesebbek nekem a kozmetikumok voltak, amiket használnak.

Minden, de minden természetes anyagból készül. Abszolút természetes olajokból, mint az oliva, természetes hatóanyagok, mint a méz, ami hidratál és tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A legjobban a természetes anyagokból készült kézműves szappanok tetszettek, mert elképesztően jó az illatuk és mikor kipróbáltam őket, magam is meglepődtem, hogy mennyire nem szárítanak.

Volt egy hölgy, aki elmesélte, hogy valami extrém száraz volt a bőre korábban, egyszerűen semmi nem használt neki, de amióta ezeket a termékeket használja, teljesen megszűnt minden problémája, és olyan szép a bőre, mint még soha.

Én is nagyon elgondolkoztam, mert sokszor volt már a fejemben, hogy a sok mesterséges anyag, amit magamra kenek, biztosan nem tesz jót, hiszen nem véletlenül adta a természet, amit adott, de most kaptam meg a végső löketet ahhoz, hogy teljesen áttérjek erre a vonalra. Nem használok én sem többet méreg drága kemikáliákat, mikor kedvező áron hozzájuthatok olyan termékekhez, amik tényleg jót tesznek nekem és nem ártanak, nem mérgeznek. Ezért is örültem neki, hogy elhívtak ebbe a buliba, és remélem, hogy máskor is lesz alkalmam részt venni hasonló eseményen.