Lánybúcsún egyenpólóban

A legjobb barátnőm férjhez megy JÖVŐ HÉTEN és felkért, hogy legyek a tanúja! El sem tudom mondani, mennyire meghatott a dolog, de a kezdeti öröm egész hamar ijedségbe fordult, mert később eszméltem rá, hogy ez együtt jár egy másik nemes feladattal is: nekem kell lánybúcsút szervezni!

Irtó aranyos ötlet, hogy ők most spontán összeházasodnak, hihetetlenül romantikus, de ennyi idő alatt lehetetlen összehozni egy igazán klassz lánybúcsút, olyat, amilyet ő megérdemel. Meg is beszéltük a közös barátnőinkkel, akik szintén jelen lesznek a partyn, hogy az előkészület kimerül egyenpólók nyomtatásában, mindenkinek ugyanolyat, a menyasszonynak egyedit. A póló nyomtatás jó ötletnek tűnt valami személyes, de mégis last minute megoldásként, és egészen hamar rá is bukkantam egy oldalra, ahol a megrendelt pólókat egy-két munkanapon belül kiszállítják. Nagyon megnyugodtam, onnantól már csak a tervezés volt hátra. Nem akartam olyat választani, ami sablonszerű, azt szerettem volna, hogy ez különleges legyen. A szín nagyon fontos volt, mert a barátnőm kényes az ilyesmire. Mindenképp halvány rózsaszín, vagy ahhoz hasonló árnyalat a nyerő nála. Találtunk is megfelelőt, mert elég sok színből lehetett válogatni. Következett a minta. Szerettem volna szöveget nyomtatni a pólóra, de amikor megkérdeztem a meghívottakat, lebeszéltek róla. Inkább valami menyasszonyos képet választottunk a főszereplőnek, a többi résztvevő pedig ugyanolyan stílusban megrajzolt, koszorúslányokat ábrázoló pólót kap majd. A képet én állítottam össze, nem volt nagy munka, bármelyik képszerkesztővel megoldható, aztán csak feltöltöttem az oldalra és kész is.

Az esküvőig még van 5 nap, de a lánybúcsúig már csak 4, viszont annyi biztos, hogy a felkért tanú (jómagam) kézben tartja a dolgokat és a megálmodott pólók már a nyomdában vannak! Nagy megnyugvás az embernek, hogy az internet korában minden csak pár kattintással elérhető. Nem is tudtam korábban, hogy ez ennyire egyszerűen megoldható lehet. Láttam már az utcán szembejönni embereket vicces és egyedi feliratú pólóban, de valahogy sosem jutott eszembe csináltatni, most viszont ez az ötlet mentett meg attól, hogy leégjek, mint tanú. A nyomtatott pólón kívül már csak a helyszínt kellett egyeztetnem és biztosítani a megfelelő alkohol mennyiséget. Azt hiszem ajánlani fogom az oldalt a vőlegény tanújának is, mert ahogy ismerem, ő is nagy bajban lehet és jól jöhet neki a segítség.