Sürgősen orvosolni kellett a problémát a buliban

Őszintén, nagyon vártam már a hétvégi bulit Budaörsön. Végre lehetőség volt találkozni a barátaimmal és rég nem látott ismerősökkel. Az új lakásunkban ez volt az első buli, amit tulajdonképpen lakásavatónak is lehetne nevezni, de mi valahogy nem szeretjük ezeket a jelzőket ráaggatni a különböző eseményekre, így egyszerűen csak meghívtuk azokat az embereket, akiket szeretünk és közel állnak hozzánk.

A buli napján már korán felébredtem, mert annyira izgatott voltam, hogy egyszerűen nem tudtam sokáig aludni. Egész nap csak sürögtem-forogtam a konyhában, takarítottam és készülődtem. Hálistennek mindenki el tudott jönni és ott volt, akit szerettem volna.

A buli hevében egyszer csak odajött hozzám Ancsa, hogy van egy kis baj. Nem tudja lehúzni a wc-t és inkább minden kifelé jön, mint lefelé. Megnéztem és tényleg nagy gond volt. Most mi lesz? Ekkor odajött hozzám Peti, az egyik barátunk, aki megnyugtatott minket, semmi gond, ő tudja a megoldást. Egyből hívta is a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon található telefonszámot célirányosan, mert már volt velük dolga. Hála az égnek nem kellett keresgélni a neten, hogy “duguláselhárítás Budaörs” vagy bármilyen másik kulcsszót, mert Peti tudta, hogy pontosan mit kell keresni. Ő már számtalanszor hívta őket, amikor valamilyen problémája volt a lakásban és mindig abszolút meg volt velük elégedve, vagyis mindig remek munkát végeztek.

Azért is hívtuk őket, mert ez a cég vállalja, hogy 1 órán belül kiér a megadott címre. Azért ez nem olyan rossz, nem? És nekünk pont erre volt szükségünk, hogy mihamarabb kiérjenek hozzánk, hiszen a buli közepén mit kezdek egy csomó emberrel, akik nem tudnak elmenni a wc-re? Nagy szerencsénk volt abban is, hogy ez a cég 0-24-es szolgálatot tart, ami azt jelenti, hogy bármikor elérhetőek, legyen az hétköznap vagy hétvége, vagy hajnali 3 óra vagy délután 5. Egyszóval bármikor. Aki őket szeretné hívni, annak tudni kell, hogy csak Budapesten és Pest megyében szolgáltatnak, logikusan csak így tudják vállalni azt a bizonyos 1 órán belüli kiszállást.

Iszonyat szerencsénk volt, mert 30 percen belül már kint volt a szerelő és nagyjából olyan 20 perc alatt végzett is a munkával. Miután végzett ,számlát is kaptunk, amin egy kicsit meglepődtem őszintén szólva. Valahogy általánosságban nem ehhez vagyunk hozzászokva. Elmondta, hogy náluk ez természetes és abszolút velejárója a szolgáltatásnak. Nincs olyan általuk végzett munka, ami után ne adnának számlát. Egyrészt ez így hivatalos, másrészt pedig azért is fontos a számla, mert ha valaki a lakásának vagy a házának a biztosítására szeretné elszámolni a kárt vagy meghibásodást, akkor csak a megfelelő és korrekt számla ellenében tudja azt megtenni. Az ő számláikat az összes magyar biztosító elfogadja.

Azt is elmondta, hogy természetesen garanciát is vállalnak az általuk végzett munkára. Ez sem szokott mindig így lenni, hiszen hányszor előfordult már, hogy a szerelő slendrián munkát végzett, majd hívnom kellett egy másikat, hogy kijavítsa az ő hibáját. Hálistennek ez a cég 1, 2 vagy akár 5 éves garanciát is vállal. Ha bármilyen meghibásodás történik az ő alkatrészükben vagy az elvégzett munkában, akkor csak hívnunk kell őket és a lehető leghamarabb kijavítják.

Röviden ez a hétvégi buli vagyis jobban mondva, duguláselhárítás Budaörs története, ami végül jól sült el, hiszen hamar megoldódott és tudtuk használni a wc-t.