Szórakozás, ingatlan értékbecslő, nagyszerű lehetőségek

A szüleim támogatásának köszönhetően igen jól haladok a felé, hogy én magam is egy megfelelő jövőt tudjak majd biztosítani önmagam és a családom számára. Ők írtak is erről egy cikket, hogy az ő életük milyen, engem is beemelve. Igen, én már próbálom többnyire a magam útját járni.

Én is ugye a gyökereimnek és a családomnak köszönhetően nagyon szeretek utazni és szórakozni és ehhez tudom, hogy pénz is kell. Így ahogy egyetemre kerültem, rögtön el is kezdtem olyan körökben mozogni, ami egy igen jó kapcsolatrendszert épített fel nekem. Ennek köszönhetően már elsőéves, kis gólyaként elkezdhettem egy ingatlan értékbecslő mellett dolgozni. Ez kiváló tapasztalat és pénzszerzés szempontjából. Nem utolsó sorban jól fog mutatni az önéletrajzomban, ha majd látják, hogy mennyi tapasztalatom van és érdekel is ez a szakma, az ingatlanok világa, az értékbecslés. Mivel igen jó vagyok matekból, ezért egy speciális matekkurzusra is járok a tantárgyaim keretein belül, úgyhogy gyakran besegítek a a főnökömnek egy egy nehezebb anyagi, matematikai feladatnál.

A munkámnak köszönhetően elegendő pénzt tudok szerezni ahhoz, hogy elmenjek szórakozni a barátaimmal, ennek biztosan örülnek a szüleim is, ha már nem csak velük megyek nyaralni, akkor legalább tudom a saját szórakozását finanszírozni. A munkám igen jól fizet, szóval a későbbiekben lehet, hogy én is az értékbecslés terén fogok majd elhelyezkedni. De ez még a jövő zenéje. Most amiatt van erre szükségem, hogy például elmehessek a barátaimmal nyáron fesztiválozni, ami hatalmas élményeket nyújt nekem minden évben.

Élményeket szerezni, szórakozni sokkal jobb dolog, mint például egy márkás cipőt kapni. A szüleim is tisztában vannak ezzel, nem véletlenül megyünk minden évben nyaralni, költhetnénk a pénzt egy új autóra is, de az élmény sokkal nagyobb ajándék.

Nekem ebben a korban, aztán, hogy mit hoz a jövő, az majd kiderül, de jelenleg, mint kezdtem elmondani a koncertek például nagyon fontosak nekem, boldoggá tesznek. Sok energiát kapok tőlük, adrenalin csak úgy gyülemlik bennem. Leírhatatlan érzés, amikor az egyik kedvenc együttesednek a dalait több ezer ember üvölti egymással a szabad ég alatt egy nyári estén, mint a legjobb barátok. Egyforma az érdeklődési körünk, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, befogadunk és elfogadunk mindenkit.

A fesztiválok igen nagy népszerűségnek örvendenek Magyarországon. A belépőjegyek bár igen húzósak, de a diákoknak vannak azért nagy kedvezmények, amik picit segítenek a hitelkártyát azért nem a mínuszokba száműzni.

Az országban a legismertebb egyértelműen a Sziget fesztivál Budapesten, ahol több a külföldi sziget lakó, mint a belföldi. Ez az árakból kifolyólag nem is csoda. De egy nagyon jó lehetőség például a nyelvtanuláshoz, az ismerkedéshez. Én nagyon szeretek új embereket megismerni és ha ezt egy olyan módon, vagy olyan környezetben, olyan esemény alkalmából tehetem, ami nekem még szórakoztatást is nyújt, akkor meg pláne megéri. Elég sok barátom is van, ezt főleg a nyelvtudásomnak köszönhetem egyébként.

A Sziget fesztivál után muszáj megemlítenem a Balaton Sound fesztivált Zamárdiban, a Balaton, magyar tenger partján és a Volt fesztivált Sopronban. De ezek mellett még Veszprémben, Budapesten, Kapolcson, Várpalotán, Orfűn és Mezőtúron, na meg a Velencei- tó partján is tárt karokkal fogadnak minket a fesztiválok és mindegyik egyre nagyobb létszámot tudhat magának a vendégek körében. Talán az ingatlanok mellett ezeknek az értékét is meg tudnám becsülni, de egyelőre inkább csak szórakozok.