Az egyik legszórakoztatóbb és legszebb nap az életünkben az esküvőnk, amit érdemes egy profi videóssal megörökíteni

Mi az, amit egy lány a legjobban vár az élete során? Szerintem minden lány az esküvője napját várja a legjobban az életében, legalább is elég sokan álmodozunk róla, hogy vajon majd milyen lesz, hol lesz, ami a legfontosabb pedig az, hogy ki lesz a szerencsés, a szívünk választottja és milyen lesz az gyönyörű hófehér ruhánk. Hát nekem eljött már ez a nap az életemben és nem pont olyan lett, amit vártam. Hatalmas buli, barátok, család, szerelem és szórakozás.

Miért lehet olyan szórakoztató az esküvő?

Ez természetesen társaságfüggő és, ha megtalálod az igazit, akkor már ott eldőlt, hogy a nagy nap csak csupa móka és kacagás lehet. Az esti lagziban eljön az ideje a szórakozásnak, a nagyon komoly, ámde annál fontosabb és meghatóbb polgári és templomi szertartás után.

Hogyan tudjuk megörökíteni ezt a gyönyörű napot?

Természetes egy profi esküvői videós  >>> http://fabianfoto.hu/eskuvoi-video-cinematografus/ segítségével tudjuk megörökíteni ezt a gyönyörű napot. A polgári és a templomi szertartás is meg lett egyébként örökítve a videós által és egy kreatív fotózást is tartottunk. A rendes felvételeket megkaptunk természetesen megvágva.

Mit biztosít egy hozzáértő esküvői videós?

Ahogy mondják, hozzáértő. Full HD minőségben kapjuk meg a felvételeket, amit a már említett összevágott módon csodálhatunk már meg. Türelmes, profi, kedves, barátságos és segítőkész. A fotózások során és a videózások közben is mindig megtalálta a legmegfelelőbb szöget ahhoz, hogy mindenki nagyon csinos és szép legyen. Bár, ha az ember szerelmes, akkor amúgy is ragyog, úgyhogy a szépséggel nem voltak gondok aznap.

Miért fontos, hogy gyakran szórakozzon az ember?

Mivel az esküvő remélhetőleg életünk során csak egyszer következik be és örökké tart boldogságban, szeretetben, így ezt a szórakozási módot, amit a nagynap nyújt, az ember csak akkor élheti újra át, ha megnézi a felvételeket, az esküvői filmet. Ha szórakozunk, akkor boldogok leszünk és a boldogság, nevetés nagyon fontos számunkra és az egészségünk számára is. A nevetés gyógyír és elengedhetetlen része a mindennapjainknak.

Hogy érzi magát az ember az esküvői fotózása előtt?

A nagynapon a fotózás előtt szinte remegtem , mert ugye itt mindenki szeretne gyönyörű lenni és, ha az ember nem túl fotogén, akkor ott az esküvői videósnak és fotósnak a dolga, hogy megtalálja a megfelelő beállítást. Aztán, mielőtt az esküvői videósunk elkezdte volna a fotósorozatot csinálni rólam meg a férjemről, akkor ugye a babona miatt még nem találkozhattam a férjemmel, így csak a videóst tudtam kérdezgetni, hogy ő látta- e már a páromat és, ha igen, akkor ő milyen volt, izgult e vagy sem és a videós csak annyit mondott, hogy ,, ha meg kellene mutatnom a világnak, hogy milyen egy boldog ember, akkor a vőlegényt mutatnám, mert  ő az.” Azt hiszem, hogy ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni, ahogy a nagynapot sem.

A vendégek hogyan érzik magukat egy esküvőn, nekik mennyire szórakozás és mennyi ünnep ez a nap?

A vendégek is boldogok, velünk együtt ünnepelnek, örülnek, hiszen a szerelem az egyik legszebb dolog az életben és ezt ők is tudják jobb esetben. Az esküvői videós is jól szórakozott, hiszen őt is vendégül láttuk meg mondta, hogy nagyon szereti a munkáját, mert szereti látni mások boldogságát is és hálás érte, hogy ő is boldog házasságban élhet valakivel.