A munka mellett a szórakozás is fontos

Mindig a legjobbat igyekeztem kihozni magamból legyen szó munkáról, magánéletről vagy hobbiról. Úgy gondolom, hogy a megfelelő munkavégzés mellett az is fontos, hogy megfelelően kikapcsolódjunk. Ehhez mi is lenne jobb választás, mint a sport. Már kiskorom óta sportolok valamit. Sokáig kézilabdáztam, de utána kipróbáltam magam az úszásban majd a konditermi edzésben is. Amit a mai napig csinálok az az edzés, a kirándulás és a motorozás. Mindig is az aktív kikapcsolódás híve voltam és ezt a mai napig tartom is.

Engem leginkább ezek a tevékenységek szoktak kikapcsolni és közben még azt is érzem, hogy valami hasznosat csinálok. Ez nem azt jelenti, hogy néha nem fordul elő, hogy tartok egy lazítós napot amikor nem csinálok semmi megerőltetőt. Ezeket a kikapcsolódási formákat is szeretem, de nem ezeket részesítem előnyben. Sokkal több olyan programot tudok kitalálni, ami aktív és kevésbé tudom megunni is őket. Illetve a folyamatos fejlődés híve vagyok. Ehhez elengedhetetlen a komfortzónából való kilépés, amit nem lehet lusta programokkal megtenni.

A munkában és a magánéletben is próbálok folyamatosan egyről a kettőre jutni, így minden segítségnek örülök és szívesen fogadom.

Amikor az interneten rátaláltam a Székhelyszolgáltatás24re, akkor nagyon megörültem. Minden olyan dolgot előszeretettel választok, ami elősegíti a haladásomat. A Székhelyszolgáltatás24nek köszönhetően a vállalkozásom székhelyével már nem kell különösebben foglalkoznom. Ez pont annyi terhet vett le a vállamról, amire szükségem volt. A felszabadult időben tudok olyan dolgokkal foglalkozni, amivel a cégemet tudom fejleszteni vagy épp szabadidőt ad nekem.

Nekik köszönhetően sokkal gyorsabban tudok haladni a magánéletemben és a vállalkozásomban egyaránt. Amióta megbíztam őket a székhelyem ügyeinek az intézésével mindig őket ajánlom minden ismerősömnek. Ha valakinek székhelyszolgáltatás kell, akkor én csak a Székhelyszolgáltatás24 csapatát ajánlom. Megbízhatóak, szakmailag kiemelkedőek, segítőkészek és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ha neked is szükséged lenne egy olyan csapatra, akik megkönnyítik a vállalkozásod életét, akkor mindenképp nézz szét az oldalukon.

Milyen szolgáltatást nyújtanak és miért lehet érdemes őket választani?

A Székhelyszolgáltatás24 már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Ennek köszönhetően olyan szakmai tudásra tudtak szeret tenni, ami folyamatosan segíti őket abban, hogy a tőlük telhető legjobbat tudják nyújtani. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így mindig törvényszerűen és jogszerűen járnak el. Így bármiről is legyen szó a székhelyszolgáltatás megoldja a problémát. A székhelyed minden ügyét rájuk tudod bízni és nem kell attól aggódni, hogy valamit rosszul csinálnak. Folyamatosan fejlesztik magukat és az aktuális szabályokat nyomon követik, hogy mindig naprakészek lehessenek. Ha szívesen együtt dolgoznál egy ilyen csapattal, akkor a honlapjukon minden fontos információt megtalálhatsz róluk.

Amikor először megláttam a honlapjukat akkor nagyon meglepő volt számomra, hogy mennyire szép és minőségi. A design, a színek és a kialakítás is nagyon ötletesen lett kivitelezve. Ha valaki meglátja, akkor egyből az lehet a benyomásuk róluk, hogy egy olyan cégről van szó, akik megbízhatóak, adnak a minőségre és szakmailag is rendben vannak. Én pont egy ilyen céget kerestem és nagy szerencsémre meg is találtam őket. Bármilyen székhelyet érintő dologról is legyen szó, a Székhelyszolgáltatás24 mindig a lehető legjobban jár el. Neked nem is kell mást tenni, mint rájuk bízni a székhelyed ügyeit élvezni illetve kihasználni azt az időt, amit nekik köszönhetően nyersz.

Talán az egyik legfontosabb dolog amit elvállalnak, az a postai küldemények átvétele. Korábban több probléma is adódott már abból, hogy egy vállalkozás nem vette át a fontos leveleket. Ezt a Székhelyszolgáltatás24 mindenképp szeretné kiküszöbölni. Ők már a legelső kézbesítés alkalmával átveszik a leveleket és a csomagokat is. A leveleket az átvételt követően e-mailen továbbítják neked. A csomagokat összegyűjtik és a következő hónap elején postázzák az általad megadott címre. Ez nagyon meg tudja könnyíteni a dolgod, hiszen nem kell a levelek átvételével foglalkoznod és minden időben megérkezik. Nem kell aggódnod attól, hogy nem vagy a székhelyen amikor kézbesíteni szeretnének neked valamit. Ezt megoldja a Székhelyszolgáltatás csapata.

Ami még szintén egy fontos szempont lehet, hogy megbízd őket a székhelyed ügyeivel az az, hogy nem kell külön adminisztrációt fenntartani a székhelyen és tárgyalót sem kell külön bérelned. Havonta egyszer biztosítanak számodra ingyenesen egy tárgyalót a székhelyen. Ez jól jöhet abban az esetben, ha egyébként nincs szükséged tárgyalóra, de havonta egyszer szívesen összeülnél a csapatoddal vagy az ügyfelekkel és így tartanátok egy megbeszélést. Vagy a havi első megbeszélést is lehet itt tartani, amikor minden fontos dolgot előre meg tudtok beszélni. Bárhogy is legyen, ezt a lehetőséget szerintem nem érdemes kihagyni.

Amennyiben már rendelkezel székhellyel, de váltani szeretnél arra is van lehetőség. A székhelyet mindenféle indoklás nélkül meg lehet változtatni. Éppen ezért, ha iparűzés adó mentes területen szeretnél székhelyet, akkor Újlengyel erre egy jó választás lehet. Viszont ezt a döntést is alaposan át kell gondolni. Elsőre jól hangozhat az iparűzési adó mentesség, de lehetséges, hogy neked nem ez lesz a megfelelő választás. Meg kell nézni a költségeket illetve a kiadásokat és ezek alapján megállapítani azt, hogy melyik lenne a jobb döntés számodra. Ezt érdemes lehet a könyvelőddel együtt átbeszélni, hiszen ő pontosan tudja ezeket az adatokat. Ha eldöntöttétek neked melyik lenne a legjobb választás, akkor már csak bele kell vágni.

A cég pénzügyileg stabil, így attól sem kell tartani, hogy időközben tönkre megy és nem fogják tudni tovább vinni a székhelyed feladatait. Én legelőször ettől féltem, hogy mi van akkor ha valami történik a vállalkozással és én ott maradok székhely nélkül. Viszont amit az oldalon olvastam az teljes mértékben meggyőzött arról, hogy ilyen nem fordulhat elő. A Székhelyszolgáltatás24 biztosra megy és nem hagyná ennyire cserben egy ügyfelét sem. Ennél sokkal nagyobb bennük az emberség, a jóindulat, a korrektség és a segítőkészség.

Amennyiben szívesen átadnád a székhelyed feladatait másnak, akkor a Székhelyszolgáltatás24 oldalát mindenképp nézd meg. Nagyon sok hasznos és fontos információt megtalálhatsz a honlapjukon, szinte minden felmerülő kérdésedre megtalálod a választ, csak keresni kell. Nagyon könnyű használni az oldalt az információk is érthetően és egyértelműen vannak feltüntetve. Ha mégsem találnál meg valamit, akkor ott a következő lehetőség, hogy megkérdezed tőlük. Nagyon szívesen válaszolnak mindenkinek, bátran lehet tőlük kérdezni.

Én a közös munka előtt több kérdéssel is elő álltam és mindegyikre türelmesen illetve készségesen válaszoltak. A céljuk a gördülékeny és hatékony közös munka, amiért mindent megtesznek.

Ha úgy gondolod, szívesen együtt dolgoznál velük és szükséged van székhelyszolgáltatásra, akkor ne habozz. Keresd fel őket még ma!