Életed partija a legénybúcsú!

Annak ellenére, hogy nem a vőlegény feladata megszervezni a legénybúcsút, szólok most minden leendő vőlegényhez és legénybúcsút szervező haverhoz, baráthoz: a vőlegény életének legnagyobb partiját nem szabad elrontani, ezért jól átgondoltan találjátok ki, hogy mit szeretnétek! Én mutatok egy nagyon jó példát:

https://balatonpro.hu/legenybucsu/

Én tavaly nyárvégén voltam az egyik közeli unokatestvérem legénybúcsúján, valamint a szervezésben is aktívan részt vettem és meg kell hogy mondjam, ez volt életem bulija. Nem akarok senkit megsérteni, főleg az én barátaimat nem, akik anno nekem szervezték, de a saját legénybúcsúm sem telt annyira jól, mint ez a legénybúcsú a Balatonon.

A BalatonProtól béreltünk vitorlást kapitánnyal együtt, mert egyikünk sem ért a vitorlákhoz és mert amúgy is piálni készültünk. Az ötlet egyébként az unokatestvérem egyik haverjától jött, aki már szintén volt valakinek ilyen legénybúcsún. Szóval Siófokról indultunk, aztán a nap nagy részét a Balatonon töltöttük: fürödtünk a Balaton közepén, grilleztünk a vitorláson és este visszaérkeztünk Siófokra, ahol egyébként szinte minden top szórakozóhelyre beléphettünk ingyen a BalatonPro cégtől kapott karszalagunkkal. Azt hiszem ennél lazább dologban még életemben nem volt részem. Piát sem kellett vinnünk, minden biztosítva volt és ami számomra nagyon megnyugtató volt: ott volt a kapitány. És most nem arra értem, hogy ő vezette a vitorlást, habár nyilván ez is fontos, hanem arra gondoltam, hogy volt egy felelősségteljes józan ember a fedélzeten. Így teljesen bátran indultam útnak és egyáltalán meg sem próbáltam visszafogni magamat a szórakozásban és a piálásban. Ez ám az igazi parti, nem gondoljátok? Szerintem mindenképp próbáljátok ki. Nem csak legénybúcsút lehet tartani náluk. Vannak csomagjaik lánybúcsúkra, szülinapokra és csapatépítő tevékenységekre is, de a legjobb az, hogy ezek a csomagok mind nagyon rugalmasak és igazából nem kell hozzá valós apropó, csak úgy, szórakozásból is mehettek a haverokkal vagy a családdal vitorlázni és ez a legjobb.