Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra szórakozáshoz és edzéshez egyaránt

Szerintem a legjobb szülinapi ajándék mostanában egyértelműen egy: Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra. Ez egy annyira multifunkciós eszköz, ami tényleg mindenhez jó, minden alkalomra és nagyon széles körben lehet használni, nem csak azoknak, akik mindenféle komoly sportteljesítményt nyújtanak nap, mint nap, hanem azoknak is, akik csak arra kíváncsiak, hogy mennyit mászkáltak egy nap. Szerintem erre lazán rá lehet fogni azt is, hogy buli és szórakozás, hiszen engem speciel maximálisan feltölt a mozgás és a sport és az, ha csinálhatok valamit, amiben a testem edződik.

Úgyhogy arra gondoltam, hogy szórakozásból, vagy sportolásból, teljesen mindegy, de meglepem saját magamat egy Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra kombóval. Na most, hogy tulajdonképpen melyik is lesz a befutó még nem tudom, de már elkezdtem nézelődni a BestMarkt webáruházában, hogy milyen termékek vannak egyáltalán ezeken a kategóriákon belül. Nincsenek afelől kétségeim, hogy millió és egy jó választásom lehetne. De mégis annyiféle szempont van, ami alapján el lehet indulni, hogy szerintem egyáltalán nem könnyű a választás.

Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra – mégis melyik a legjobb és miért?

Azt hiszem, hogy erre a kérdésre nem fogok egy hamar választ kapni, mert talán nem is létezik így egy az egyben. Sokkal inkább onnan szokták vizsgálni a dolgot, hogy kinek pontosan mire van szüksége, mire szeretné inkább használni. Aktivitást mérjen, hogy mondjuk hány emeletet gyalogoltál egy nap? Vagy kimondottan fitnesz, kardió tevékenységhez fontos, hogy milyen a pulzusunk közben? Vagy mondjuk valami speciális sporthoz kell, mondjuk búvárkodáshoz, hogy mutassa a mélységet?

Hát nekem nincsenek ilyen speciális igényeim az Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportórákkal szemben, sokkal inkább csak azért szeretnék egy ilyet, mert érdekel, hogy naponta mennyit mozgok és örülnék neki, ha lenne egy olyan eszközöm, ami időről-időre esetleg figyelmeztet, hogyha lusta vagyok és túl sokat ülök.

Éppen ezért egy egyszerűbb, de mégis szép, női karórát választottam az Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra kínálatból és nagyon remélem, hogy néhány napon belül is ér és kipróbálhatom.